Fotografii profesionale Sedinte foto Petreceri Aniversare

Timpul trece, copii cresc, dar amintirile raman, prin fotografii.

Cu ocazia petrecerii de aniversare a copilului vostru, si de ce nu, chiar si a voastra, puteti contribui la valorosul album de familie.

Noi va putem ajuta in aceasta privinta prin documentarea evenimentului. Vom captura imagini inedite, pline de naturalete, vom surprinde emotii, zambete, grimase, folosind stilul fotojurnalistic caracteristic acestui tip de fotografie, dar si fotografii de grup, atunci cand se doreste acest lucru.

Alte amanunte bine de stiut:

Toate imaginile pe care le oferim sunt editate profesional. Stilul de editare este unul mai amplu, dar care pastreaza vie naturaletea momentelor fotografiate. Acesta poate aborda corectii de luminozitate, contrast, saturatie, culori, incadrare, corectii locale, modificari pe canale de culori, etc. Nu contine retouching.

Retusarea se face doar acolo unde este neaparata nevoie, pentru imaginile ce vor fi parte din albumul foto. Pentru retusari suplimentare (ex: imbunatatirea aspectului tenului prin diminuarea/eliminarea de riduri, cearcane, acnee, cicatrici etc.), costul este intre 2,5-10 Euro/imagine, in functie de complexitatea retusarii.

Asiguram arhivarea acestor imagini pentru o perioada de un an de la data sedintei foto. Cu toate acestea, este de preferat sa va faceti si voi copii de siguranta ale acestor fotografii.

Livrarea fotografiilor in format digital poate fi facuta prin transfer online, prin descarcarea lor dintr-o galerie foto creata special pentru voi, sau prin stick USB 3.

Pentru formatul printat va oferim o gama larga de Albume Foto Digitale create de cei mai buni profesionisti. Acestea sunt calitative, durabile si au un design placut, creat in functie de cerintele voastre. De asemenea, putem face si printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas de diferite dimensiuni.

Data evenimentului vostru va fi blocata pentru voi doar dupa achitarea unui avans. Avansul este de 20% din costul pachetului foto ales si se achita in momentul semnarii contractului, sau in cel mult 3 zile de la semnarea contractului. Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii, sau in euro.

Preturi sesiuni foto Petreceri Aniversare

Preturile pachetelor foto pentru petreceri aniversare si majorate incep de la 490 lei, pentru o ora, si pot ajunge pana la 1300 lei, pentru 6 ore.

Pachet foto Petrecere Aniversara intermediar, cu durata de 3 ore, maxim 200 de imagini – 850 lei.

Pentru o oferta de pret exacta, dar si pentru a afla alte detalii, completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne pe adresa de email: contact@fotografbotezbucuresti.ro

*Toate campurile sunt obligatorii

  Data petrecerii:

  Ora la care incepe petrecerea:

  Durata sedintei foto*: 1 ora2 ore3 ore4 ore5 ore6 ore

  Cum ne-ai gasit*?
  Recomandare prieteniGoogle, Bing etc.FacebookInstagramAltele

  Prin trimiterea acestui email, sunteți de acord că ați citit și acceptat Politica de Confidențialitate. Puteți solicita oricând ștergerea datelor voastre din baza noastră de date trimițând un email în acest sens la contact@fotografbotezbucuresti.ro

  Va multumim!

  CRISTINA ION - Fotograf profesionist de Eveniment

  Disponibilitate:

   • Fotografie de Eveniment – Fotografie de Botez, Fotografiere Traditii si Obiceiuri, Sedinte Foto Petreceri Aniversare, Fotografie de Nunta, Fotografiere Cununie Civila
   • Sedinte foto – Sedinte foto Copii, Sedinte foto de Maternitate, Sedinte foto Bebelusi, Fotografii de Familie, Sedinte foto Logodna, Sedinte foto After Wedding
   • Fotografii Artistice – Portrete Fine Art, Sedinte foto Tematice

  VEZI PORTOFOLIUL NOSTRU ASOCIAT SEDINTELOR FOTO DE PETRECERI ANIVERSARE

  .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/08/Sedinte-foto-Petreceri-Aniversare-Fotograf-Botez-Bucuresti-1.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); } #cata_callaction_60inv06brm {background-color: rgba(241,241,241,0.7); } #cata_button_w3z060c8xe.cata-button{}#cata_button_w3z060c8xe.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_w3z060c8xe.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}