Fotografie profesionala de Portret Sedinte Foto Copii si Familie

Copilaria este o perioada tare minunata. Plina de pasi mici, dar aventurosi, de clipe memorabile, zambete gingase. Un cumul de trairi unice si magie.

Iar ale noastre sedinte foto pentru copii si familie captureaza intocmai magia acestei perioade.

Sedintele foto pentru copii si familie pot avea loc in studio, acasa la voi, afara, intr-un parculet preferat de copii, sau intr-un loc unde va place sa  va petreceti timpul impreuna.

Imi place sa surprind copii in starea lor naturala si sa le pun in evidenta personalitatea. Imi doresc sa va surprind pe voi, asa cum sunteti, frumosi, plini de iubire si bucurosi de clipele petrecute alaturi de cele mai dragi fiinte de pe aceasta planeta, copii vostri. De aceea, aceasta sesiune foto va fi una relaxanta, plina de voie buna, in care nimeni si nimic altceva nu va mai conta. Astfel, sedinta foto de familie va reflecta imaginea familiei tale frumoase, emotiile voastre, dar si activitatile care va caracterizeaza.

De asemenea, in cazul in care aveti animalute de companie, ar fi minunat sa le aduceti cu voi pentru a le include in portretul de familie.

Alte amanunte bine de stiut:

Toate imaginile pe care le oferim sunt editate profesional. Stilul de editare este unul mai amplu, dar care pastreaza vie naturaletea momentelor fotografiate. Acesta poate aborda corectii de luminozitate, contrast, saturatie, culori, incadrare, corectii locale, modificari pe canale de culori, etc. Nu contine retouching.

Retusarea se face doar acolo unde este neaparata nevoie, pentru imaginile ce vor fi parte din albumul foto. Pentru retusari suplimentare (ex: imbunatatirea aspectului tenului prin diminuarea/eliminarea de riduri, cearcane, acnee, cicatrici etc.), costul este intre 2,5-10 Euro/imagine, in functie de complexitatea retusarii.

Asiguram arhivarea acestor imagini pentru o perioada de un an de la data sedintei foto. Cu toate acestea, este de preferat sa va faceti si voi copii de siguranta ale acestor fotografii.

Livrarea fotografiilor in format digital poate fi facuta prin transfer online, prin descarcarea lor dintr-o galerie foto creata special pentru voi, sau prin stick USB 3.

Pentru formatul printat va oferim o gama larga de Albume Foto Digitale create de cei mai buni profesionisti. Acestea sunt calitative, durabile si au un design placut, creat in functie de cerintele voastre. De asemenea, putem face si printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas de diferite dimensiuni.

Preturi Sedinte Foto Copii si Familie

Sedinta Foto MINI

390 RON

Sedinta foto cu o durata de 30 minute, ce poate avea loc in Parcul Tineretului, Cismigiu sau Herastrau, din Bucuresti, doar in timpul saptamanii.


Pachetul contine urmatoarele:

– O mini sedinta foto cu durata de 3o de minute

– O selectie de 30-40 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Sedinta Foto Outdoors

550 RON

Sedinta foto cu durata de o ora, ce poate avea loc in parc sau in orice alta locatie preferata.
Costul de 550 RON este valabil pentru sedintele foto din timpul saptamanii. In weekend costul este de 650 RON.

Nota: In acest pret nu intra biletul de intrare si taxa de fotografiere, in cazul in care alegeti un loc precum Gradina Botanica.


Pachetul contine urmatoarele:

– O sedinta foto cu durata de o ora

– O selectie de 70-80 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Sedinta Foto Studio

550 RON

Sedinta foto cu durata de o ora, ce va avea loc in Studio. Costul de 550 RON este valabil pentru sedintele foto de studio din timpul saptamanii. In weekend costul este de 650 RON.


Pachetul contine urmatoarele:

– O sedinta foto cu durata de 6o de minute

– O selectie de 60-70 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Pentru a programa o sedinta foto, dar si pentru a afla alte detalii, completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne pe adresa de email: contact@fotografbotezbucuresti.ro
*Toate campurile sunt obligatorii.

  Data la care doresti sedinta foto:

  Ora preferata pentru inceperea sedintei foto:

  Durata sedintei foto*: 30 minute1 ora1 ora si 30 minute2 ore4 ore

  Cum ne-ati gasit*?
  Recomandare prieteniGoogle, Bing etc.FacebookInstagramAltele

  Prin trimiterea acestui email, sunteți de acord că ați citit și acceptat Politica de Confidențialitate. Puteți solicita oricând ștergerea datelor voastre din baza noastră de date trimițând un email în acest sens la contact@fotografbotezbucuresti.ro

  Va multumim!

  CRISTINA ION - Fotograful Familiei Tale

  Disponibilitate:

   • Fotografie de Eveniment – Fotografie de Botez, Fotografiere Traditii si Obiceiuri, Fotografiere Petreceri Aniversare, Fotografie de Nunta, Fotografiere Cununie Civila
   • Sedinte foto – Sedinte foto Copii si Familie, Sedinte foto de Maternitate, Sedinte foto Bebelusi, Fotografii de Familie, Sedinte foto Logodna, Sedinte foto After Wedding
   • Fotografii Artistice – Portrete Fine Art, Sedinte foto Tematice

  PENTRU A VIZUALIZA PORTOFOLIUL SEDINTE FOTO COPII, CLICK

  .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/07/Fotograf-Botez-Bucuresti-sedinte-foto-copii-.jpg); } #cata_pricetable_r00b2tti6l .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_4wq737egzu .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_muml7szdi9 .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_callaction_lp5nfi75oc {background-color: rgba(241,241,241,0.7); } #cata_button_wqdv1bsnyf.cata-button{}#cata_button_wqdv1bsnyf.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_wqdv1bsnyf.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}