Fotografii profesionale Sedinte Foto Bebelusi

Timpul trece atat de repede! Parca mai inainte bebe era in burtica mamicii, asteptand sa isi faca aparatia, iar acum deja creste cat vezi cu ochii. De la o luna la alta schimbandu-si fizionomia, gesturile, obiceiurile. De aceea, ar fi minunat sa aveti o sedinta foto in aceasta perioada.

Care sunt cele mai potrivite perioade pentru fotografierea bebelusilor?

Perioadele cele mai potrivite pentru acest tip de Sedinte foto Bebelusi sunt: intre 7-14 zile, atunci cand ei dorm mai tot timpul (sedinta foto nou nascut), in jurul varstei de 4 luni, atunci cand bebelusul sta bine pe burtica si isi tine bine capul sus, in jur de 6 – 7 luni, cand incepe sa stea in sezut, la varsta de 9 – 10 luni, cand bebelusul invata sa stea in picioruse, chiar si sustinut, si la varsta de 1 an, sau dupa, cand bebelusul sta bine in picioare si poate face chiar si primii pasi.

Unde poate avea loc Sedinta foto Bebelusi?

Sesiunea foto poate avea loc in studio sau in aer liber, intr-o locatie aleasa de comun acord. De asemenea, la aceasta sedinta foto puteti participa si voi, dar si fratiorii sau surioarele bebelusului, pentru ca tabloul de familie sa fie complet.

Sedinta foto mai poate avea loc si la voi acasa. Aceasta va fi o sesiune foto de tip Lifestyle, cadrele surprinse fiind mix de portrete clasice imbinate cu imagini surprinse in stil fotojurnalistic si cuprinzand momente din viata de bebelus in cadrul familiei.

Alte amanunte bine de stiut:

Toate imaginile pe care le oferim sunt editate profesional. Stilul de editare este unul mai amplu, dar care pastreaza vie naturaletea momentelor fotografiate. Acesta poate aborda corectii de luminozitate, contrast, saturatie, culori, incadrare, corectii locale, modificari pe canale de culori, etc. Nu contine retouching.

Retusarea se face doar acolo unde este neaparata nevoie, pentru imaginile ce vor fi parte din albumul foto. Pentru retusari suplimentare (ex: imbunatatirea aspectului tenului prin diminuarea/eliminarea de riduri, cearcane, acnee, cicatrici etc.), costul este intre 2,5-10 Euro/imagine, in functie de complexitatea retusarii.

Asiguram arhivarea acestor imagini pentru o perioada de un an de la data sedintei foto. Cu toate acestea, este de preferat sa va faceti si voi copii de siguranta ale acestor fotografii.

Livrarea fotografiilor in format digital poate fi facuta prin transfer online, prin descarcarea lor dintr-o galerie foto creata special pentru voi, sau prin stick USB 3.

Pentru formatul printat va oferim o gama larga de Albume Foto Digitale create de cei mai buni profesionisti. Acestea sunt calitative, durabile si au un design placut, creat in functie de cerintele voastre. De asemenea, putem face si printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas de diferite dimensiuni.

Preturi Sedinte Foto Bebelusi

Pentru a programa o Sedinta foto Bebe, dar si pentru a afla alte detalii, completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne pe adresa de email: contact@fotografbotezbucuresti.ro

*Toate campurile sunt obligatorii.

  Data la care doresti sedinta foto:

  Ora preferata pentru inceperea sedintei foto:

  Durata sedintei foto*: 30 minute1 ora2 ore4 ore

  Cum ne-ati gasit*?
  Recomandare prieteniGoogle, Bing etc.FacebookInstagramAltele

  Prin trimiterea acestui email, sunteți de acord că ați citit și acceptat Politica de Confidențialitate. Puteți solicita oricând ștergerea datelor voastre din baza noastră de date trimițând un email în acest sens la contact@fotografbotezbucuresti.ro

  Va multumim!

  CRISTINA ION - Fotograful Familiei Tale

  Disponibilitate:

   • Fotografie de Eveniment – Fotografie de Botez, Fotografiere Traditii si Obiceiuri, Fotografiere Petreceri Aniversare, Fotografie de Nunta, Fotografiere Cununie Civila
   • Sedinte foto – Sedinte foto Copii, Sedinte foto de Maternitate, Sedinte foto Bebelusi, Fotografii de Familie, Sedinte foto Logodna, Sedinte foto After Wedding
   • Fotografii Artistice – Portrete Fine Art, Sedinte foto Tematice

  VIZUALIZEAZA PORTOFOLIUL SEDINTE FOTO BEBELUSI

  .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/07/Fotograf-Botez-Bucuresti-Sedinte-Foto-Bebelusi.jpg); } #cata_callaction_sjx1gpg2l1 {background-color: rgba(241,241,241,0.7); } #cata_button_uvi7qkxw4f.cata-button{}#cata_button_uvi7qkxw4f.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_uvi7qkxw4f.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}