Fotografii profesionale Sedinte foto de Maternitate

Maternitatea este una dintre cele mai magice momente din viata unei femei. O perioada ce merita toata atentia.

De aceea, o sedinta foto de Maternitate ar trebui sa fie nelipsita. Fotografiile create pe parcursul acestei sesiuni foto vor permite sa va amintiti de acest timp minunat toata viata.

Perioada potrivita pentru o astfel de sedinta foto este intre saptamanile 28-36 de sarcina, cand burtica este cat mai vizibila.

Sesiunea foto poate avea loc la tine acasa, in aer liber sau la studio, in functie de preferintele tale. Putem realiza aceasta sedinta foto doar cu tine, dar si impreuna cu viitorul tatic. De asemenea, daca mai aveti si alti copilasi, va recomandam sa ii aduceti cu voi pentru a face parte din sesiunea foto si a completa tabloul de familie.

Alte amanunte bine de stiut:

Toate imaginile pe care le oferim sunt editate profesional. Stilul de editare este unul mai amplu, dar care pastreaza vie naturaletea momentelor fotografiate. Acesta poate aborda corectii de luminozitate, contrast, saturatie, culori, incadrare, corectii locale, modificari pe canale de culori, etc. Nu contine retouching.

Retusarea se face doar acolo unde este neaparata nevoie, pentru imaginile ce vor fi parte din albumul foto. Pentru retusari suplimentare (ex: imbunatatirea aspectului tenului prin diminuarea/eliminarea de riduri, cearcane, acnee, cicatrici etc.), costul este intre 2,5-10 Euro/imagine, in functie de complexitatea retusarii.

Asiguram arhivarea acestor imagini pentru o perioada de un an de la data sedintei foto. Cu toate acestea, este de preferat sa va faceti si voi copii de siguranta ale acestor fotografii.

Livrarea fotografiilor in format digital poate fi facuta prin transfer online, prin descarcarea lor dintr-o galerie foto creata special pentru voi, sau prin stick USB 3.

Pentru formatul printat va oferim o gama larga de Albume Foto Digitale create de cei mai buni profesionisti. Acestea sunt calitative, durabile si au un design placut, creat in functie de cerintele voastre. De asemenea, putem face si printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas de diferite dimensiuni.

Preturi Sedinta Foto Maternitate

Sedinta Foto MINI

390 RON

Sedinta foto cu o durata de 30 minute, ce poate avea loc in Parcul Tineretului, Cismigiu sau Herastrau, din Bucuresti, doar in timpul saptamanii.


Pachetul contine urmatoarele:

– O mini sedinta foto cu durata de 3o de minute

– O selectie de 30 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Sedinta Foto Outdoors

590 RON

Sedinta foto cu durata de o ora, ce poate avea loc in parc sau in orice alta locatie preferata.
Costul de 590 RON este valabil pentru sedintele foto din timpul saptamanii. In weekend costul este de 650 RON.

Nota: In acest pret nu intra biletul de intrare si taxa de fotografiere, in cazul in care alegeti un loc precum Gradina Botanica.


Pachetul contine urmatoarele:

– O sedinta foto cu durata de o ora

– O selectie de 60 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Sedinta Foto Studio

590 RON

Sedinta foto cu durata de 50 de minute, ce va avea loc in Studio. Costul de 590 RON este valabil pentru sedintele foto de studio din timpul saptamanii.
In weekend costul este de 650 RON.


Pachetul contine urmatoarele:

– O sedinta foto cu durata de 5o de minute

– O selectie de 50 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Albume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Pentru a programa o sedinta foto maternitate, dar si pentru a afla alte detalii, completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne pe adresa de email: contact@fotografbotezbucuresti.ro

*Toate campurile sunt obligatorii

  Data la care doresti sedinta foto:

  Ora preferata pentru inceperea sedintei foto:

  Durata sedintei foto*: 30 minute1 ora1 ora si 30 minute2 ore

  Cum ne-ati gasit*?
  Recomandare prieteniGoogle, Bing etc.FacebookInstagramAltele

  Prin trimiterea acestui email, sunteți de acord că ați citit și acceptat Politica de Confidențialitate. Puteți solicita oricând ștergerea datelor voastre din baza noastră de date trimițând un email în acest sens la contact@fotografbotezbucuresti.ro

  Va multumim!

  CRISTINA ION - Fotograful Familiei Tale

  Disponibilitate:

   • Fotografie de Eveniment – Fotografie de Botez, Fotografiere Traditii si Obiceiuri, Fotografiere Petreceri Aniversare, Fotografie de Nunta, Fotografiere Cununie Civila
   • Sedinte foto – Sedinte foto Copii, Sedinta foto Maternitate, Sedinte foto Bebelusi, Fotografii de Familie, Sedinte foto Logodna, Sedinte foto After Wedding
   • Fotografii Artistice – Portrete Fine Art, Sedinte foto Tematice, Sesiuni foto creative

  VIZUALIZEAZA PORTOFOLIUL DEDICAT PENTRU SEDINTA FOTO MATERNITATE

  .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/09/Sedinte-Foto-Maternitate-Artistice-Fotograf-Botez-Bucuresti.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0,0,0,0.14); } #cata_pricetable_jp72wjsls8 .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_wy27h7ursr .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_xam50x0l2y .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_callaction_46tvgrr6lc {background-color: transparent; } #cata_button_be1ed0u0o8.cata-button{}#cata_button_be1ed0u0o8.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_be1ed0u0o8.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}