Fotograf Botez Servicii Foto Botez

Botezul copilului tau este un moment foarte important din viata. O ocazie plina de bucurie petrecuta alaturi de toti cei dragi.

Este de asemenea o insiruire de clipe speciale, unice, care necesita a fi imortalizate in imagini, pentru ca voi sa va bucurati de ele si peste ani.

Ce pot include serviciile noastre din cadrul Fotografiei de Botez?
 • Fotografierea bebelusului acasa, inaintea ceremoniei de botez. Pot fi portrete surprinse in timpul pregatirii, o sedinta foto scurta cu bebe, cu parintii, frati, surori, bunici, dar si detalii dragalase pe care noi le credem importante.
 • Fotografierea Ceremoniei de Botez. Aici vom fotografia nu doar ceremonia propriu-zisa cu toate momentele importante, dar si mici detalii, portrete inocente si fotografii de grup, daca se doreste acest lucru.
 • Fotografierea Petrecerii, cu toate momentele importante, detalii, portrete instantanee si, desigur, portrete de grup, daca va doriti.
 • Albume Foto de Botez, printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas

 

Detalii legate de colaborare:

Data evenimentului vostru va fi blocata pentru voi doar dupa semnarea contractului de colaborare si achitarea unui avans. Avansul este de 20% din costul pachetului foto ales si se achita in momentul semnarii contractului, sau in cel mult 3 zile de la semnarea contractului. Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii, sau in euro.

In cazul in care veti dori prezenta fotografului, la petrecere, pentru mai multe ore decat cele incluse in pachetul foto ales voi, costul orelor suplimentare va fi 51 euro/ora.

Alte amanunte bine de stiut:

Toate imaginile pe care le oferim sunt editate profesional. Stilul de editare este unul mai amplu, dar care pastreaza vie naturaletea momentelor fotografiate. Acesta poate aborda corectii de luminozitate, contrast, saturatie, culori, incadrare, corectii locale, modificari pe canale de culori, etc. Nu contine retouching.

Retusarile se pot face separat, contra cost, atunci cand este posibil acest lucru. Costul retusarii unei imagini porneste de la 5 Euro/imagine si creste in functie de complexitatea si timpul necesar retusarii.

Asiguram arhivarea acestor imagini pentru o perioada de un an de la data evenimentului. Cu toate acestea, este de preferat sa va faceti si voi copii de siguranta ale acestor fotografii.

Livrarea fotografiilor in format digital poate fi facuta prin transfer online, prin descarcarea lor dintr-o galerie foto creata special pentru voi, sau prin stick USB 3.

Albume foto Botez

Pentru formatul printat va oferim o gama larga de Albume Foto Digitale create de cei mai buni in domeniu. Acestea sunt calitative, durabile si au un design placut, creat in functie de cerintele voastre. De asemenea, putem face si printuri pe diferite tipuri de hartie foto, tablouri canvas si tablouri plexiglas de diferite dimensiuni.

Preturi Foto Botez

Pachetele foto Botez sunt realizate in conformitate cu cerintele voastre. De aceea sunt necesare cat mai multe informatii legate de ceea ce va doriti.

Dar pentru a avea o idee generala legata de preturile pachetelor foto pentu botez, va propun cateva idei:

Foto Botez Mini

153 Euro

Acesta este un pachet foto destinat parintilor ce vor prezenţa unui fotograf profesionist doar pentru ceremonia de botez de la biserica.


Pachetul contine urmatoarele:

– Fotografierea slujbei de Botez, la biserica

– Imagini de grup in biserica sau in curtea bisericii, daca se doreste acest lucru.

– O selectie de 150-200 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


.

.
.

Optiuni:

Marturii fotoAlbume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Foto Botez Midi

300 Euro

Acesta este un pachet foto destinat parintilor ce vor prezenţa unui fotograf profesionist Acasa, la Biserica, si la Restaurant, pentru o perioada mai scurta de timp.


Pachetul contine urmatoarele:

– Sedinta foto bebe, acasa, inaintea plecarii la biserica

– Fotografierea slujbei de Botez, la biserica

– Imagini de grup in biserica sau in curtea bisericii, daca se doreste acest lucru.

– Fotografierea Petrecerii, ce are loc dupa ceremonia de botez, in limita a 2 ore.

– O selectie de 350-400 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


.
.

Optiuni:

Marturii fotoAlbume foto, Stick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Foto Botez Maxi Standard

450 Euro

Acesta este un pachet foto destinat parintilor ce vor prezenţa unui fotograf profesionist pe toata durata evenimentului: Acasa, la Biserica si la Restaurant.


Pachetul contine urmatoarele:

– Fotografierea pregatirii bebelusului acasa, inaintea plecarii la biserica

– Fotografierea slujbei de Botez, la biserica

– Imagini de grup in biserica sau in curtea bisericii, daca se doreste acest lucru.

– Fotografierea Petrecerii, ce are loc dupa ceremonia de botez, pana dupa taierea tortului, dar nu mai mult de 7 ore.

– O selectie de 550-600 imagini finale, editate profesional

– Arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an

– Livrarea imaginilor in format electronic, prin transfer online sau prin descarcarea lor din galeria foto dedicata, securizata cu parola.

 


Optiuni:

Marturii fotoAlbume fotoStick USB + Carcasa flash drive personalizata, Tablouri

Alte sugestii oferite de catre fotograf botez bucuresti:

 • Sedinta foto acasa (inaintea slujbei de botez) + fotografierea slujbei de Botez, la biserica, (200 – 250 imagini finale, editate profesional) – 225 Euro
 • Fotografierea slujbei de Botez, la biserica + fotografierea petrecerii pentru 2 ore (250 – 300 imagini finale, editate profesional) – 265 Euro
 • Fotografierea slujbei de Botez, la biserica + fotografierea petrecerii pentru 4 ore (400 – 450 imagini finale, editate profesional) – 345 Euro
 • Fotografierea slujbei de Botez, la biserica + fotografierea petrecerii pentru 6 ore ( 500-550 imagini finale, editate profesional) – 395 Euro

*Daca se doreste fotografierea Cununiei Religioase, imediat dupa fotografierea Ceremoniei de Botez, va fi un cost suplimentar de 100 Euro.

Preturi Foto-Video Botez

In cazul in care va doriti atat fotografierea, cat si filmarea evenimentului, ma puteti contacta pentru a verifica disponibilitatea mea si a colegului meu videograf si pentru a afla detaliile legate de costuri.

Pentru o oferta de pret personalizata cerintelor tale, te rugam sa completazi urmatorul formular:
Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cum ne-ati gasit*?
  Recomandare prieteniGoogle, Bing etc.FacebookInstagramAltele

  Prin trimiterea acestui email, sunteți de acord că ați citit și acceptat Politica de Confidențialitate. Puteți solicita oricând ștergerea datelor voastre din baza noastră de date trimițând un email în acest sens la contact@fotografbotezbucuresti.ro

  Va multumim!

  Fotograf Botez Bucuresti - Botez Vladimir - Fotografii Ceremonie Botez

  CRISTINA ION - Fotograf profesionist de Botez

  Disponibilitate:

   • Fotografie de Eveniment – Fotografie de Botez, Fotografiere Traditii si Obiceiuri, Fotografiere Petreceri Aniversare, Fotografie de Nunta, Fotografiere Cununie Civila
   • Fotografii Artistice – Portrete Fine Art, Sedinte foto Tematice

  VEZI PORTOFOLIUL NOSTRU ASOCIAT SERVICIILOR FOTO BOTEZ

  .cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/07/Fotograf-Botez-Bucuresti-Fotografie-de-Botez.jpg); } #cata_pricetable_ier5wo0cv4 .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_1k9ype10vu .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_how0m3p3qi .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_callaction_txbohwfw24 {background-color: transparent; } #cata_button_uedqvlvbzr.cata-button{}#cata_button_uedqvlvbzr.cata-button .cata-btn{color: #e49497;border-color:#e49497}#cata_button_uedqvlvbzr.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#e49497; background-color:#e49497}