Sedinta foto Maternitate primavara – in parcul Tineretului

Fiecare anotimp are farmecul lui, insa primavara este prefera mea.

Iubesc culorile luminoase si mireasma florilor de primavara. Ador tendinta de inviorare pe care acest frumos anotimp ne-o provoaca.
De altfel, va provoc si eu sa iesiti la plimbare prin parcuri, si nu numai, sa admirati si va bucurati de renasterea naturii.

Iar daca doriti sedinte foto in parcurile preferate din Bucuresti, sau in alte zone unde domneste natura, va stau la dispozitie. Fie ca este vorba de sedinta foto de maternitate, de familie, cuplu, copii, voi fi foarte bucuroasa sa va surprind in cadre minunate.

Si daca tot am ajuns la sectiunea de fotografii, sa va spun cateva cuvinte despre urmatoarele imagini.

Este vorba despre doi tineri frumosi si voiosi ce vor urma sa fie parinti in curand. Si-au dorit o sedinta foto maternitate primavara, in locul lor preferat din parcul Tineretului. (Sa va spun un mic secret: este si unul dintre parcurile mele preferate.) Am vorbit la telefon, am stabilit detaliile legate de sedinta foto, ne-am intalnit si iata ce a iesit:

Sedinta foto Maternitate primavara - parcul Tineretului Bucuresti

Sedinta foto Maternitate primavara, in parcul Tineretului din Bucuresti.

Daca v-au placut aceste imagini si va doriti si voi o astfel de sedinta foto, ma puteti contacta folosind formularul de pe pagina de contact, imi puteti scrie pe adresa de email: contact@fotografbotezbucuresti.ro, sau ma puteti suna la numarul de telefon: 0722434089.

De asemenea, puteti afla mai multe detalii legate de sesiunile foto pentru gravide accesand link-ul urmator: https://fotografbotezbucuresti.ro/servicii-foto/sedinta-foto-maternitate.

Toate cele bune si sa fiti fericiti!

Cristina.

 

TAGS:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2019/04/Sedinta-foto-gravide-in-parcul-Tineretului-Bucuresti.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); }