Fotograf de Botez Bucuresti – Botez Clara

Fotograf de Botez Bucuresti – Botez Clara

Clara este una dintre micile vedete fotografiate in cadrul sedintelor foto de botez. O bebelina super dulce admirata de toti cei 200 de invitati ce au participat la petrecerea de botez. A fost un botez stilat, cu oameni frumosi si multa voie buna!

Pe aceasta cale le multumesc minunatilor parinti ca m-au ales ca fotograf la unul dintre cele mai importante momente din viata Clarei dar si din viata familiei!

Pentru a vizualiza intreaga selectie din botezul dragalasei Clara dati scroll in jos.

Puteti vedea imaginile in format mai mare dand click pe imaginile dorite.

In cazul in care ti-au placut aceste imagini, si esti in cautarea unui fotograf profesionist excelent pentru botezul copilasului tau, te invit sa vezi detaliile legate de serviciile oferite ca fotograf de botez Bucuresti, AICI.

Iti multumesc,

Cristina.

TAGS:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://fotografbotezbucuresti.ro/wp-content/uploads/2018/08/Fotograf-Botez-Bucuresti-Botez-Clara-Detalii.jpg); } #separator_pb8 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #EEEEEE;}