Foto video Botez

Foto video Botez

Postarea de astazi va fi una putin mai diferita.
Voi aborda „problema” acelora dintre voi care doriti Foto Video Botez LA PACHET.

Dupa cum ati vazut, atat din numele site-ului, Fotograf Botez Bucuresti, din prezentarea mea, si din pagina atribuita serviciilor foto botez pe care le ofer, reiese ca sunt FOTOGRAF. Deci nu vin la pachet cu niciun videograf sau cameraman. DAR va pot pune la dispozitie cateva informatii pretioase legate de videografi si cameramani. Acestea includ, pe langa datele lor de contact, si cateva preturi estimative si, cel mai important, link-uri catre filmulete facute la diverse evenimente. Consider ca este foarte important sa vedeti daca va place stilul de filmare si editare video. Acelasi lucru este valabil si pe partea foto. Este important sa vedeti daca stilul de fotografiere si editare foto va este potrivit.

Sunt fotografi si cameramani care, desi nu vin la pachet, sunt profesionisti si fac fotografii si filmari extraordinar de frumoase.

Totul la pachet, pe un singur contract, nu garanteaza nici profesionalismul, nici calitatea produselor finale primite de voi sub forma de imagini si filmari.

Asadar, dragele mele mamici, dragi tatici, ganditi-va de mai multe ori pana sa cereti „totul la pachet”.

Botezul copilasilor vostri are loc o singura data in viata. Tot ce veti trai in acele momente va fi unic, iar singurele amintiri veritabile cu care veti ramane vor fi fotografiile si filmarea facute in cadrul evenimentului.

Toate cele bune si sa fiti fericiti!

Cristina.

 


Cristina Velina Ion – Fotograf Profesionist Botez
contact@fotografbotezbucuresti.ro
Tel: 0722434089

 

TAGS:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.