Despre mine Salut!

Sunt Cristina, fotograf profesionist de botez in Bucuresti si imprejurimi.

Desi abordez si alte tipuri de fotografie de eveniment, precum fotografia de nunta, fotografia aniversara, evenimente private si publice, m-am decis sa dedic marea parte a acestui website fotografiei de botez.

De ce? Pentru ca dintre toate genurile fotografice de eveniment, cea de Botez este preferata mea.

Desigur, ador povestile frumoase cu oameni cu suflet minunat, insa am o afinitate pentru micii ingerasi cu chipuri de copii. Si desi toate momentele alaturi de ei sunt pretioase, cele din ziua botezului au o semnificatie aparte. Acestea fiind musai sa fie imortalizate in imagini. Atat pentru noi, dar mai ales pentru ei! Fotografiile fiind singurele dovezi palpabile a ceea ce am fost si am trait candva.

Si chiar daca acum poate ca nu dam o prea mare importanta, peste ani, toate aceste amintiri in format fotografic, ne vor starni emotii profunde si multe zambete.

Mie imi lipsesc aceste amintiri. Am ramas doar cu o curiozitate enorma de a vedea cumva cum a fost la botezul meu, si nu numai.

De altfel, acesta este unul din motivele pentru care pun mare accent pe fotografierea acestor momente atat de importante.

Fiecare moment este unic si merita atentia cuvenita.

Cristina Ion - Fotograf Profesionist | Fotograf Botez Bucuresti
CRISTINA ION - Fotograf Profesionist
Tel: +40722434089
Email: contact@fotografbotezbucuresti.ro
#cata_custom_heading_kn5vndh1j1 > div, #cata_custom_heading_kn5vndh1j1 > div a{} #cata_custom_heading_05dz4wp871 > div, #cata_custom_heading_05dz4wp871 > div a{}